Sista ansökningsdag: 2024-05-01 - Skellefteå

Senior Platschef Building Skellefteå

Ansök här

Inom NCC Building Norrland planerar vi för uppstart av flera spännande och komplexa projekt kopplat till bostäder, industri-och samhällsfastigheter. Nu söker vi dig som vill bidra till utvecklingen och byggandet av vårt framtida Skellefteå i rollen som platschef. 

Lyssna gärna på Projektchef Peder Dahlberg som berättar om rollen som Platschef i Skellefteå här 

Rollen som platschef i Skellefteå 

Som Platschef ansvarar du för projektets lönsamhet och säkerställer att vi håller våra tids- och budgetramar, och att våra uppsatta kvalitets- och arbetsmiljömål följs under hela projektet. Du säkerställer att vi har en optimerad och kompetent personalstyrka under projektets gång och ser till att hitta förbättringsområden och lösningar för att öka produktiviteten och för att effektivisera verksamheten. I rollen har du ett personalansvar för ca 15 erfarna yrkesmedarbetare och leder även ett antal tjänstemän i projektet.  I samarbete med våra projektchefer utvecklar och kvalitetssäkra du våra samarbeten med leverantörer, underentreprenörer och kunder. 

Hos oss får du arbeta i en pålitlig organisation med struktur, ordning och möjlighet till utveckling. Det finns många erfarna och drivna kollegor som du kan få stöd ifrån, och vi arbetar i ett nära samarbetar med övriga avdelningar och affärsområden i våra projekt.

Om Building Norrland

Avdelning Building Norrland bygger och renoverar bostäder, skolor, sjukhus, kontor och kommersiella fastigheter och har ca 350 medarbetare fördelade över sex orter från Sundsvall i söder till Luleå i Norr. Vi är det lokala byggföretaget med kunskap och förståelse för respektive geografis förutsättningar, med det stora bolagets styrka att ta oss an och leverera i stora projekt.  

Din profil som platschef 

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial byggteknisk utbildning i kombination med flerårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll och ansvar för större projekt om minst 100–300 mkr omfattning. Du har intresse och kunskap inom tekniska lösningar, processer och metoder samt i att utvärdera produktionsförhållanden och fatta avvägda beslut. Du bör ha tidigare ledarerfarenhet, goda kunskaper inom budget- och kostnadshantering samt inom hälso- och säkerhetsföreskrifter. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, engelska är meriterande. 

Som person drivs du av att leda, motivera och skapa arbetsglädje med drivkraft och ambition att uppnå och överträffa mål. Hos oss finns det goda fortsatta utvecklingsmöjligheter och vi erbjuder en stor bredd av vidareutbildningar och möjligheter till en lång karriär inom företaget.  

Ytterligare information

I rollen som platschef arbetar du primärt Skellefteå med omnejd. B-körkort är ett krav för tjänsten. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

NCC erbjuder

Vi på NCC vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som trivs, utvecklas och mår bra. Därför erbjuder vi dig som arbetar hos oss ett stort utbud av personalförmåner. NCC har kollektivavtal för alla medarbetare. Det ger en bra grundtrygghet och ett tydligt regelverk så att du vet vad som gäller för din anställning. Vi erbjuder också försäkringar, arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag samt andra erbjudanden och rabatter via vår förmånsportal Benify. Utbildning och fortbildning är en självklar del av att arbeta hos oss, och är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen genom utmanande projekt.

Kontakt och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten som platschef vänligen kontakta Peder Dahlberg på telefonnummer 079-078 74 81. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Specialist Rekrytering Matilda Jönsson, telefonnummer 070-088 78 52. Urval och tillsättning sker så snart som möjligt, så skicka in din ansökan idag, dock senast den 1 maj 2024.  

Välkommen med din ansökan!

Bygg med oss och få branschens bästa kollegor! 

På NCC drivs vi av att fortsätta utvecklas, oavsett om det handlar om våra byggprojekt eller vår personliga kompetens. Varje dag driver vi branschens mest spännande och komplexa byggprojekt framåt i ett nära samarbete mellan våra medarbetare, samarbetsparters och kunder.

Hos oss är du en betydelsefull medarbetare som bidrar till de landmärken som definierar våra städer och samhällen. Här tar våra medarbetare en aktiv roll i en företagskultur grundad på stabila värderingar och beteenden för en trygg och säker arbetsplats. Vår samlade kompetens och varierande bakgrund gör skillnad.

NCC - ett av de ledande företagen i Norden. 


Ansök här

Kontaktpersoner:

Matilda Jönsson
HR Specialist Rekrytering
070-088 78 52
matilda.jonsson@ncc.se

Peder Dahlberg
Projektchef Building Norrland
079-078 74 81
peder.dahlberg@ncc.se