Lars Bergqvist, arbetstagarrepresentant i NCC:s styrelse, har avlidit

Lars Bergqvist, arbetstagarrepresentant i NCC:s styrelse, avled i tisdags efter att hastigt ha insjuknat under en konferens som arrangerades av NCC. Lars Bergqvist blev snabbt omhändertagen av sjukvårdspersonal och fördes till sjukhus. Hans liv gick dock inte att rädda.

- Det är med stor sorg jag har tagit emot beskedet om Lars bortgång. Lars har funnits med i NCC:s verksamhet och i styrelsen under många år och vi är ett stort antal kollegor som har uppskattat att samarbeta med Lars och hans arbete för NCC. Jag har haft förmånen att arbeta nära Lars under många år. Hans varma personlighet, hans kompetens och erfarenhet satte sin prägel på samtalen. Han är för mig en mycket saknad kollega. Våra tankar går i denna svåra stund till familj, vänner och kollegor, säger Håkan Broman, tillförordnad VD på NCC.

Lars Bergqvist anställdes 1975 och var arbetstagarrepresentant för Ledarna i NCC:s styrelse och ordinarie ledamot sedan 1991.

Vi ber media att låta Lars familj få sörja i fred. Eventuella frågor hänvisas till Anna Trane på telefonnummer 0708 84 74 69.